Produkte 100% Organike Për Kujdesin E Fëmijëve

Produktet e Ador Care janë bërë për lëkurë të butë dhe flokë të shëndetshëm, dhe përmbajnë përbërës të mirëmenduar për lëkurën dhe rritjen e flokëve, nga të porsalindurit deri tek adoleshentët.

Pse Të Zgjidhni Ador Care

ador care 100$organic products

Produkte 100% Organike

ador care 100$ organic products

Brand I Çertifikuar Shqiptarë

ador care 100$ organic products

Të Testuara Dermatologjikisht

ador care

Historia Jonë

Ador është një linjë për kujdesin e lëkurës dhe flokëve për foshnjat dhe fëmijët, e krijuar në dhjetor 2020. Produktet e Ador janë krijuar për lëkurë të butë dhe flokë të shëndetshëm dhe përmbajnë përbërës të menduar mirë për rritjen e lëkurës dhe flokëve, nga të porsalindurit deri tek adoleshentët.

Produktet Më Të Mira Për Fëmijë

Merni linjën për kujdesin e fytyrës dhe flokëve të fëmijëve tuaj

Gentle Shampoo

Shampo

Shampoja hidratuese mirëmban lëkurën në rritje të fëmijëve dhe pastron duke zbutur e hidratuar.

Moisture Protection Cream

Krem

Kremi mbron lëkurën e fëmijës nga lagështira dhe e bën të rehatshme mbajtjen e pelenave.

Baby Massage Oil

Vaj

Mund t'i bëni fëmijës masazh të përditshëm me vajin hidratues për efektet e tij terapeutike dhe qetësuese.

Milk Hair Conditioner

Qumësht

Mund të sprucohet çdo ditë në flokë të thatë apo të njomë për krehje më të lehtë, elasticitet, shkëlqim dhe mbrojtje.

Dyqani Jone Online

Porosit produktet ne dyqanet online eBay & Etsy

adorcare.com products

Porosisni Produktet Natyrale Për Fëmijët Tuaj

ador care

Ador Care

Ador Care është linja e parë shqiptare e certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë, për kujdesin e flokëve të foshnjave dhe fëmijëve sjell produkte delikate me përbërësit më të butë e të mirëmenduar për mirëmbajtjen e lëkurës në rritje dhe flokëve të të vegjëlve.

Informacione Kontakti

sqAL
Open chat
Ador Care
Përshëndetje
Si mund t'ju ndihmojmë